Problemen aan uw dak? Dakdekker Rotterdam staat u 24/7 te hulp in regio Rotterdam.

Bel meteen: 010-2613295

VIND HIER EEN DAKDEKKER ROTTERDAM

Opzoek naar dakdekker Rotterdam? Wanneer u thuis in de kou zit of last heeft van een lekkage, begrijpen wij van Loodgieter Rotterdam als geen ander dat dit zo snel mogelijk opgelost moet worden. Dit geldt overigens voor alle mogelijke problemen. Wij zijn daarom binnen 30 min ter plaatse wanneer u in de Regio Rotterdam woont. Wij behandelen elke opdracht als een spoedopdracht. Dit houdt in dat wij 24/7 bereikbaar en beschikbaar zijn, ook tijdens weekenden en feestdagen.

Lood- en zinkwerk

Rotterdamse Loodgieter is ook bekwaam in diverse loodconstructies. Van dakramen, dakkapellen, tot dakterrassen. Al uw lood- en zinkwerk is bij ons in goede handen. Hellende daken bevatten tal van zinken en loden elementen, bijvoorbeeld kappen en goten. Door de aller modernste soldeerinrichtingen en buig- en knipmachines wordt al het zink en loodwerk op maat gemaakt.

Daklekkages

Lekkages zijn niet alleen vervelend maar leiden vaak tot onveilige situaties. Ze moeten zo snel mogelijk verholpen worden om verdere schade te voorkomen. Met onze spoedservice zijn wij binnen 30 min bij u. U kunt ons 24/7 inschakelen voor dak-, gas- of waterlekkages. Wij zullen deze vakkundig opsporen en verhelpen. Daarnaast voeren wij preventieve inspecties uit op alle soorten daken en dakgoten om vroegtijdig lekkages op te sporen en eventueel te repareren.

Dakdekker Rotterdam

Voor dakbedekking geldt maar één ding; het moet goed en waterdicht worden aangebracht. Wist u dat er dakbedekking is in alle soorten en maten? Rotterdamse Loodgieter is specialist in onder andere bitumen, pvc, EPDM, koper- en zinkwerk.

Dakrenovatie

Oude daken zijn vaak niet goed geïsoleerd, niet goed bestendig tegen storm en water en daarom mogelijk aan vernieuwing toe. Wij vernieuwen uw dak, zodat dit uw wooncomfort ter goede komt.

Dakpannen vervangen

Losliggende dakpannen zijn gevaarlijk. Wij herstellen en vervangen uw dakpannen zodat uw dak weer in goede staat is. Weet u niet zeker of uw dakpannen aan vervanging toe zijn? Middels een kosteloze dakinspectie kunnen wij u dit vertellen.

Dakisolatie

Met een goed geïsoleerd dak is uw woning in de zomer cool en in de winter warm. En het mooie? Met een dakisolatie verhoogd u de waarde van uw woning. Genoeg redenen om uw dak snel te laten isoleren dus.